Gradnja Firth blokovima

Firth ima širok spektar blokova za zidanje namenjen specifičnim potrebama u izgradnji. Od ograde do poslovnih zgrada blokovi odgovaraju svakoj primeni. Kako strukturnu jačinu i estetiku, Firth blokovi obezbeđuju sledeće pogodnosti:
Zaštita od požara
Zaštita od požara korišćenjem betonskih zidova su priznati od strane Vatrogasne službe i osiguranja. Sposobnost da se odupre vatri potiče od korišćenog agregata i debljine zida.

Zaštita od buke
Betonski zid je idealna zvučna zaštita, smanjuje prenos zvuka pri normalnoj debljini zida.

Energetska efikasnost
Jedna od najvećih prednosti betonskog zida je ušteda energije koja je rezultat karakteristike da slabo provodi toplotu. Ovakva osobina omogućava da se zidaju zgrade sa manje izolacije. Dakle, smanjuju se troškovi potrošnje energije, a udobnost životnog prostora je poboljšana.


Strukturne prednosti i isplativosti
Upotreba armiranog betona može dovesti do značajne uštede u izgradnji zgrade. Za izgradnju strukturnih zidova potreba za oplatom je eliminisana. Uštede su rezultat brzine u gradnji i jednostavnog korišćenja kompletnih zidova kao strukturni okvir.

5 коментара:

  1. Molim Vas da navedete adresu ili kontakt telefon, gde se mogu kupiti Firth blokovi. Unapred hvala.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Firth blokova verovatno nema u Srbiji, ali možete naći blokove sa sličnim karakteristikama kod naših proizvođača.

      Zvanični sajt Firth-a je http://www.firth.co.nz

      Избриши
  2. Hvala na brzom odgovoru :-). Imala bih jos jedno pitanje, posto zivim u Novom Sadu, tj. u blizini Novog Sada, da li biste mogli da mi preporucite nekog proizvodjaca?

    Hvala na odgovoru.

    ОдговориИзбриши
  3. U Novom Sadu sam video na sajmu poljoprivrede betonske blokove sa izolacijom. Na internetu ima malo tema o ovome, ali verujem da će neko ostaviti ponudu i ovom prilikom ih pozivam da to učine u komentaru ovog posta.

    Znači, ukoliko prodajete blokove sa karakteristikama Firth blokova, ostavite ovde cenu i kontakt.

    Jel ste pokusali da kontaktirate neko stovarište građevinskih materijala? Pretpostavljam da se može tamo naći nešto o ovome.

    ОдговориИзбриши
  4. Pa ovo je idealna stvar za gradnju. Svaka cast izumitelju.

    ОдговориИзбриши